Podcast, ture og omtaler

Naturnær litteratur udbyder både podcast, ture og litteraturomtaler. Nedenfor kan du læse mere om de enkelte dele, og hvad de er. Du er naturligvis meget velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål.

Podcast

Som noget nyt har jeg kastet mig ud i, at lege med podcastformatet. Udgivelserne er langt fra perfekte, men det er min legeplads for formidling af litteratur på andre måder. Podcasten høres bl.a. via Podbean. Podcasten er et forsøg på at transformere de fysiske ture til en digitalt format, hvor du ikke er afhængig af, at møde op på en bestemt dag, tid osv.

Med podcasten i ørerne bliver du guidet ud i den nærmeste natur, med litteraturen som følgesvend.

Lyt med her:

Ture

En tur med Naturnær litteratur, er en guidet tur i naturen. På turen oplever du både litteratur og natur tæt på sammen med andre mennesker. 2020 bød på 12 ture med Naturnær litteratur. Der var egentlig planlagt flere ture, men der var lige den der pandemi der drillede. En tur med Naturnær litteratur varer ca. 2,5 – 3 timer, og byder på følgende:

● Velkomst og introduktion til dagens tema
● Opvarmning af kroppen
● Oplæsning af et digt eller starten af en novelle med efterfølgende fælles refleksion. Vi vandrer ud i naturen sammen, og reflekterer sammen f.eks. to-og-to over litteraturen eller naturen vi færdes i.
● Der holdes små stop med refleksionspauser og lignende undervejs.
● Stillegang – altså hvor man går i stilhed, er altid med som et element. Stillesidning har også ofte en plads på turen.

På denne side kommer jævnligt nye ture op. Du kan også følge Naturnær litteratur på Facebook og Instagram, her kan du tilmelde dig turene.

Omtaler

Jeg er heldig og modtager jævnligt eksemplarer af nye udgivelser fra forlagene. Oftest er det udgivelser jeg selv beder om, fordi jeg mener de ligger indenfor min interessesfære. Jeg omtaler udgivelser ud fra et ærlighedsprincip, dvs. jeg holder den gode tone, men siger også min ærlige mening. Forlag og andre udgivere er meget velkomne til at kontakte mig.