Tankemylder
Nyheder

Tankemylder?

Jeg stiller ikke op i ‘Løvernes hule’!

Når jeg sådan har sat noget nyt i søen, så vælter tankerne og ideerne frem. Tankemylderet føles som på billedet; hver stamme er en tanke eller idé, noget jeg skal huske og ønsker at gøre. Og ligesom på billedet er det svært at afgøre, hvilken stamme kommer først?

Jeg var ude at gå i skoven med dejlige Louise Søborg fra Le Bon Gout. Louise er også selvstændig erhvervsdrivende, men har mere erfaring som selvstændig. Vi talte om, hvordan gør man? Hvilken rækkefølge skal tingene komme i? Hvordan holder man fast i glæden og drivet som selvstændig.

En forretningsplan?

Her på matriklen ser vi ofte ‘Løvernes hule’, griner over dem, der dukker uforberedt op, og Jesper Buchs kontante fravalg. Og pludselig sidder jeg selv, og skal prøve at rumme det hele. Hvordan laver man en forretningsplan? Hvordan kan jeg tjene penge på det her? Bør jeg lave et nyhedsbrev? Hvad med turene – som lige nu er gået i vinterhi, og hvornår kommer næste afsnit i podcasten?

Og hvad gør jeg i øvrigt med de fantastiske bøger, jeg har liggende? De læser og omtaler jo ikke sig selv: ‘Du trænger til at tale med nogen’ af Lori Gottlieb fra @Svaneogbilgrav og ‘Tanker om titler’ fra @Byensforlag.. og flere..

Så hvordan kan jeg holde tankemylderet på afstand? Tankerne handler i høj grad om, ‘at smede mens jernet er varmt’. ‘At holde gryden i kog’. Men det handler også om balance. Balancen mellem familien, studie, job og ‘Naturnær litteratur’. Balancen, hvor jeg hele tiden har mig selv med i processen. Hvor jeg stadig har det sjovt, og synes det er fedt.

Do it slow

Jeg stiller ikke op i ‘Løvernes hule’. Jeg vil hellere gøre som i den italienske by Greve, hvor de lever efter filosofien ‘Cittaslow’. Den langsomme by. I deres tilfælde handler det om langsom og bæredygtig mad, men det handler også om ,at ting tager den tid, ting tager, og om at nyde processen og livet.

Min hjemmeside, podcasten og turene, er min legeplads. På en legeplads, gør man det man har lyst til, man leger. Så jeg vil gå ture med spændende mennesker, der ved mere end jeg om livet, som selvstændig erhvervsdrivende. Jeg vil nyde familien, vennerne og lege med naturen og litteraturen. Ved at holde fast i legen, og gøre tingene i mit tempo, håber jeg at tankemylderet aftager. Så her kommer det sikkert ikke til at gå hurtigt, men jeg håber, at jeg (og I) kommer til at have det sjovt, mens vi er her <3

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *