Nyheder,  Ture

Naturen kalder – vil du med?

Fra 17. april er der igen mulighed for at komme med Naturnær litteratur på tur

Det har kriblet i kroppen for at komme på tur med litteraturen og dejlige mennesker i naturen igen. Naturen kalder, det er på tide at svare – fra d. 17. april trækker jeg igen i vandreskoene og glæder mig til at mødes med dig om litteraturen i naturen. Alle Coronaregler overholdes naturligvis og forløbene gennemføre uanset vejret.

Første tur

Årets første tur finder sted lørdag d. 17 klokken 10.00 med afgang fra Vestre Hus i Ravnsholt Skoven. Der er 9 ledige pladser på turen, så vi ikke overstiger forsamlingsforbuddet. Alle skal møde op med en max 72 timer gammel Coronatest.

Max 9 deltagere, pris kr. 125,- for en tur på ca. 2,5 time.

Miniforløbet ‘Vildt’

Som noget nyt i Naturnær litteratur udbyder jeg et miniforløb over fire dage. Mini-litteraturforløb ‘Vildt’, over fire lørdage læser vi Henrik Pontoppidans fortælling ‘Vildt’, tager på forundringsture ud i landskabet med udgangspunkt i Allerød.

Følgende fire lørdage: 24/4, 8/5, 29/5, 12/6 kl. 10-12.30 ca.
Forløbet foregår udelukkende udendørs.
Max 9 deltagere, Pris: Kr. 125,- pr. gang, ialt kr. 500,-

Det får du ud af det

En tur med Naturnær litteratur byder på stille ro og fordybelse i naturen, kombineret med samtaler om litteratur med andre mennesker. Turene foregår altid i det fri, uanset vejrlig (undtagen storm og lyn). Undervejs på turen vil der være små fællesskabende øvelser omkring litteraturen. Naturnær litteratur sørger for te og lette snacks til turen, du skal blot huske dig selv, praktisk tøj, noget at sidde på (pude) og lysten til at samtale med andre mennesker.

Skal du med? Tilmelding her på mail til lise.falck.hansen@gmail.com Jeg vil elske at få dit selskab <3

Du kan læse lidt mere generelt om turene her

One Comment

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *